Muntenegru - Norvegia e finala JO la handbal feminin

  Distribuiţi
  avatar
  Lauur.
  Very Important Person
  Very Important Person

  Mesaje : 483
  Data de inscriere : 22/06/2012
  Varsta : 24

  Muntenegru - Norvegia e finala JO la handbal feminin

  Mesaj Scris de Lauur. la data de Vin Aug 10, 2012 10:00 pm  Trei jucătoare ale Oltchimului au jucat ieri în semifinale. Katarina Bulatovici şi Marija Jovanovici pot veni la Vîlcea cu medaliile de aur la gît


  Muntenegru a învins joi seara Spania, 27-26, în cea de-a doua semifinală a Jocurilor Olimpice de la Londra şi s-a calificat pentru prima dată în istorie în finală!

  Trei jucătoare ale Oltchimului au fost direct implicate în jocul din Basketball Arena din Londra: Katarina Bulatovici şi Marija Jovanovici la Muntenegru, Silvia Navarro la Spania. Micuţul goalkeeper al Spaniei a fost, în prima repriză, cel mai bun om al ibericelor, avînd 8 intervenţii salutare şi un procentaj de 40 la sută! Navarro a ţinut Spania în viaţă şi la pauză cele două echipe erau la egalitate, 13-13.

  În repriza a doua însă, Katarina Bulatovici, cel mai bun inter dreapta din lume, dar şi Bojana Popovici, au fost de neoprit. Jucătoarea pentru care Oltchim s-a zbătut doi ani să o transfere, a marcat aseară de 9 ori, fiind principala marcatoare a meciului. Marija Jovanovici a jucat şi ea aproape tot jocul la învingătoare, înscriind o singură dată. Navarro a avut în continuare un joc exact, şi-a mai trecut în statistică alte 7 mingi apărate, dar nu a fost de ajuns pentru a duce Spania în finală. Muntenegru a învins la limită şi va juca sîmbătă, de la ora 22:30, finala Jocurilor Olimpice, împotriva Norvegiei.

  Echipa care deţine titlul olimpic în prezent, Norvegia a cîştigat prima semifinală, 31-25 cu Coreea de Sud.

  "E cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Nu realizăm încă acum că o să jucăm finala Jocurilor Olimpice. Vrem să nu ne oprim aici şi să aducem primul aur pentru Muntenegru la Londra", a declarat Katarina Bulatovici.

  "Îmi pare rău pentru că am pierdut. Pe finalul meciului nu am mai fost concentrate şi adversarele s-au distanţat. Am revenit, dar a fost prea tîrziu. E păcat, dar acum trebuie să ne gîndim să cîştigăm măcare medaliile de bronz", a declarat plîngînd Silvia Navarro, viitorul portar al campioanei României.


  _______________________________


   Acum este: Mar Oct 23, 2018 2:45 am