Andrunache şi Susanu au terminat pe locul 5 finala de dublu rame

  Distribuiţi
  avatar
  Lauur.
  Very Important Person
  Very Important Person

  Mesaje : 483
  Data de inscriere : 22/06/2012
  Varsta : 24

  Andrunache şi Susanu au terminat pe locul 5 finala de dublu rame

  Mesaj Scris de Lauur. la data de Mier Aug 01, 2012 8:19 pm  Speranțele la o nouă medalie pentru delegația României s-au legat în debutul zilei a cincea de competiție la Jocurile Olimpice de la Londra de cursa feminină de dublu rame din concursul de canotaj.

  Revenite în competiție după o perioadă de absență, deținătoarele recordului mondial Georgeta Andrunache și Viorica Susanu au ratat ocazia de a-și trece în palmares un al titlu olimpic.

  Cele două canotoare din România au evoluat pe culoarul unu într-o finală selectă cu Marea Britanie printre favoritele la aur.

  Britanicele Helen Glover și Heather Stanning, cele care în urmă cu doar trei zilei stabileau un nou record olimpic la Londra, au pornit ca din pușcă și s-au instalat confortabil la conducere.

  La 500 de metri aveau un avans de peste o barcă în fața celorlalte echipaje, în timp ce România a trecut pe locul al cincilea.

  Jumătatea cursei le-a găsit pe reprezentantele noastre în poziția a patra la mai puțin de o secundă în spatele locului trei ocupat de Australia.

  Ritmul s-a mărit considerabil pe ultima mie de metri și cele două sportive din România nu au mai reușit să țină ritmul cu Australia, Noua Zeelanda și Statele Unite, echipeje care s-au luptat aprig pentru celelalte două locuri ale podiumului.

  Locul 5 în final pentru România care a terminat la peste 10 secunde în urma învingătoarelor din Marea Britanie. Australia a luat argintul, iar Noua Zeelandă bronzul olimpic.

  România are în palmares trei titluri olimpice ale probei, cucerite la ediţiile din 2000, 2004 şi 2008.


  _______________________________


   Acum este: Mar Oct 23, 2018 3:02 am