Andrunache si Susanu intră în recalificări .

  Distribuiţi
  avatar
  Lauur.
  Very Important Person
  Very Important Person

  Mesaje : 483
  Data de inscriere : 22/06/2012
  Varsta : 24

  Andrunache si Susanu intră în recalificări .

  Mesaj Scris de Lauur. la data de Sam Iul 28, 2012 9:17 pm

  G. Andrunache şi V. Susanu: "Am făcut o cursă ratată!" » Româncele intră în recalificări, după ce au ratat calificarea directă în finală
  Campioanele olimpice în proba de două rame de la Atena şi Beijing nu au reuşit, la Londra, calificarea directă în finală.

  În prima serie, Viorica Susanu şi Georgeta Andrunache au concurat alături de americance, englezoaice şi nemţoaice şi au terminat doar pe 3. Vor trebui să tragă în recalificări pentru calificarea în finală. Recalificările sînt programate pentru luni, la ora 11:00.

  "Mi se pare ceva ciudat, voi discuta cu ele. Nu ştiu ce s-a întîmplat, dar pînă la urmă locul 3 este nesemnificativ, pentru că vor fi recalificari. Sînt convinsă că îşi vor asigura locul în finală", a declarat Elisabeta Lipă pentru Dolce Sport.

  "A fost una dintre cursele noastre proaste, am avut un început foarte slab. După primii 500 de metri aveam deja de recuperat 3 secunde. Trebuie să uităm cursa asta şi să ne calificăm în finală. Sîntem obişnuite să fim cele mai bune şi vom face totul să fim cele mai bune şi la Londra", a declarat Andrunache, de 5 ori campioană olimpică la canotaj.


  _______________________________


   Acum este: Mar Oct 23, 2018 2:32 am